Supprimer de la présélection

Regulatory Affairs specialist

 • Lieu:

  Grobbendonk

 • Contact:

  Jano Ros

 • Type de poste:

  Permanent

 • Téléphone de contact:

  +32 15 284 080

 • Secteurs d’activité:

  Fertilizer

 • Contact E-mail:

  jano_ros@oxfordcorp.com

Heb je kennis van plantkunde of meststoffen en een wetenschappelijk diploma? dan is deze functie zeker iets voor jou!

Functieomschrijving:

Voor de markleider in organische meststoffen, regio Grobbendonk, zijn we op zoek naar een specialist regulatory affairs.

Verantwoordelijkheden:

 • Je komt terecht op de afdeling COMPLIANCE (registratiezaken) en werkt zeer nauw samen met de RESEARCH & DEVELOPMENT afdelingen.
 • Het compliance team legt zich toe op het registreren van haar producten vanaf conceptfase tot en met het indienen en verdedigen van de dossiers bij de betrokken overheden. Zeker voor de biostimulanten en biocontrolemiddelen is dit een hele uitdaging rekening houdend met het sterk evoluerend wettelijk kader.
 • Daarnaast zorgt deze afdeling mee voor het up-to-date houden en hernieuwen van de dossiers wanneer vereist. De R&D afdeling werkt samen met het onderzoekscentrum en met universiteiten in binnen- en buitenland om innovatieve producten en technologieën te ontwikkelen die bijdragen aan goede en duurzame groeicondities voor professionele telers en voor hobby-tuinders.

Concreet ben je samen met je Compliance en R&D collega's verantwoordelijk voor:

 • Het opzetten en opvolgen van proeven en onderzoeken om de veiligheid, duurzaamheid en efficiëntie van onze producten na te gaan ter ondersteuning van registratiedossiers. Het gaat hierbij om werkzaamheidstudies (GEP), maar ook om studies inzake ecotoxicologie, toxicologie, fysico-chemie, etc. Om hiervoor de nodige data te verzamelen doe je beroep op officiële onderzoeksorganisaties. Daarvoor leg je contact met reeds vertrouwde onderzoekpartners of ga je gericht op zoek naar nieuwe, lokale onderzoekpartners in heel Europa en daarbuiten om deze studies te laten uitvoeren. Als wetenschappelijk expert bespreek je mee de contracten en protocols en volg je de proeven mee op tot en met ontvangst van het finale rapport. Dit alles gebeurt in nauw overleg met je collega's van R&D en Business Development.
 • Het coördineren van het transitietraject van innovaties vanuit R&D naar compliance, in nauwe samenwerking met beide teams en met business development.
 • Het conceptueel mee nadenken over innovatieprogramma's en de ondersteuning en opvolging van R&D projecten vanuit het perspectief van compliance.
 • Het opbouwen van registratiedossiers, in nauwe samenwerking met de collega's binnen zowel Compliance als R&D.
 • Het bespreken en verdedigen van je registratiedossiers bij de betrokken overheden. Afhankelijk van de lokale vereisten, gebeurt dit soms fysiek en is reizen een onderdeel van je job.
 • Het up-to-date houden van bestaande registratiedossiers alsook de hernieuwing ervan binnen de gestelde deadlines. Indien nodig coördineer jij hierbij de uitvoering van nieuwe studies bij officiële onderzoeksorganisaties, zodat de dossiers aan de geldende eisen blijven voldoen.
 • Het opvolgen van de wetgeving die van toepassing is op de producten die men op de markt brengt, alsook het correct informeren van je collega's die op de hoogte moeten zijn van de eventueel nieuwe of gewijzigde wetgeving. Om op de hoogte te blijven van het snel evoluerende wettelijke kader neem je oa. ook deel aan congressen en opleidingen.

In deze functie kom je terecht in een team van 3 compliance collega's en rapporteer je aan de senior Compliance-manager, maar heb je ook een nauwe interactie met het R&D team.

Profiel:

 • Je beschikt over een Masterdiploma dat getuigt van een duidelijke wetenschappelijke interesse.
 • Je beheerst het Engels vlot in woord en geschrift. Een goede kennis van Frans is wenselijk voor deze functie. Indien je de taal nog niet goed machtig bent, ben je bereid om een taalopleiding te volgen die we voorzien. Kennis van nog andere talen wordt aanzien als een plus.
 • Je bent zeer leergierig en je optimaliseert je expertise inzake registratiewetgeving, zowel op Belgisch (gewestelijk en federaal), Europees als wereldwijd niveau, voortdurend verder. Dit is een constant veranderende materie waarvan je steeds up-to-date moet blijven.
 • Je bent een teamplayer die tegelijkertijd perfect zelfstandig kan werken. Deadlines schrikken je niet af. Je bent communicatief sterk, flexibel en houdt naast de dagelijkse praktijk ook de lange termijn scherp in het vizier. Na een inwerkperiode ben je dus in staat om verantwoordelijkheid te nemen over bepaalde taken en/of dossiers.
 • Verder ben je iemand die zich durft vast te bijten in de wetenschappelijke opbouw van je dossiers en de wetgeving als bondgenoot beschouwt. Daarbij ben je nauwkeurig, planmatig, sterk analytisch en werk je graag probleemoplossend.

Aanbod:

Als Regulatory Affairs Specialist kom je terecht in een ambitieuze, internationale groep met een familiale werksfeer, waarbinnen enthousiasme, ondernemerschap, open communicatie en loyaliteit centrale waarden zijn. Je krijgt een zelfstandige en veelzijdige job, met elke dag een nieuwe uitdaging.

Je krijgt de kans om mee te groeien met onze organisatie. Hier ben je geen nummer en kan je een persoonlijke bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van het bedrijf.

Je krijgt intern een degelijke opleiding. Wij investeren graag de nodige tijd en energie om jou te zien groeien in je job.

Bovendien kan je rekenen op een aantrekkelijk salarispakket dat in lijn ligt met jouw ervaring en verantwoordelijkheden. Dit wordt verder aangevuld met een zeer aantrekkelijk pakket aan extralegale voordelen.

Vacaturenummer: 20587

Supprimer de la présélection